10 Seconds with Marije E. Paternotte

marije-blogpic

 

1. Why Yoga?

Yoga, as a meditation in motion, is a tool to become more aware, to practice present moment awareness. When we are more aware, we experience more happiness. Read a more elaborate answer on my blog.

2. How do you come back to your inner peace?

I sit, I close my eyes, and focus on my breath. That may be for 3 breaths or for 20 minutes, depending on where I am and how much time I have.

3. Your top Wellness tip?

Get enough sleep!

Marije is teaching her next retreat at ONEWORLD retreats, (Re)treat Yourself on 25 September – 1 October 2016.

marijeMarije E. Paternotte (E-RYT, RYT-500), owner of Be Your Own Yoga and co-founder of the Living World Yoga School, received both her foundational and professional level yoga teacher certification at the Kripalu Center for Yoga & Health in Massachusetts (USA). She has also been studying with Sarah Powers, one of the greatest experts in Yin Yoga. Read more about Marije


One thought on “10 Seconds with Marije E. Paternotte

 1. Irene Brouwer says:

  Beste Marije,

  Heel verrast was ik om jou te zien op mijn zoektocht naar yogaclasses tijdens mijn verblijf van 16-22 april a.s. in Ubud.

  Je kent mij waarschijnlijk niet (meer), maar volgens mij heb jij een aantal jaren bij Stibbe Advocaten in Amsterdam aan de ZuidAs gewerkt als advocaat. Ik was in die tijd secretaresse van (toen nog) senior medewerker Gerhardt Vels. Ik heb bij het kantoor gewerkt van 1997-2010. Daarna ben ik er weggegaan.

  Zo leuk om te zien hoe jij je leven anders hebt ingericht.

  Ikzelf ben in 2006 afgestudeerd als reflexzonetherapeut. Ik was al massagetherapeut. IK heb inmiddels een praktijk genaamd IB Bodycoaching hier in Amsterdam.

  Ik hoop van je te horen en mocht dat niet het geval zijn, dan wens ik jou het allerbeste.

  Hartelijke groet,
  Irene Brouwer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *